Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Informatieavond over borstvoeding

Datum event

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze informatiebijeenkomst een prima start! Je krijgt uitleg over hoe borstvoeding werkt, je leert hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft, hoe je je baby aanlegt en hoe je weet of je baby genoeg gedronken heeft. Ook bespreken we wat je kunt doen als het geven van borstvoeding niet loopt zoals je had gehoopt. We geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Zo kun je een goede start maken met het voeden van je baby.

Datum, tijd en locatie

Datumwoensdag 19 april 2023

Tijd: 19.30-21.30 uur

Locatie: via Zoom

We bieden je deze bijeenkomst aan in samenwerking met JGZ Kennemerland via het programma Zoom. Je moet je hiervoor wel aanmelden. Dat kan via onderstaand formulier. Een aantal dagen voor de bijeenkomst krijg je van ons een mail met daarin de link voor Zoom.

Aanmelden

Wil je een bijeenkomst bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Door het invullen en versturen van een formulier op onze website, verklaart u zich akkoord met het gebruik van Jotform door het Spaarne Gasthuis. Lees meer in onze disclaimer

Vragen

Bel de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 1060. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected].