Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Kom naar de open dag opleidingen OK en radiologie!

Datum event

Ben jij bijna klaar met school en wil je een opleiding in de zorg doen? Of wil je de overstap maken naar de zorg? Dan is het vak van operatieassistent, anesthesiemedewerker of radiodiagnostisch laborant wellicht iets voor jou. Meld je aan voor de open dag!

Wanneer?

  • Donderdag 7 december van 19.00 - 21.00 uur (Locatie Haarlem Noord) (=Vol)
  • Zaterdag 9 december 10.00 - 12.00 uur (Locatie Haarlem Noord)

Het is niet meer mogelijk om voor donderdag 7 december in te schrijven.

Instapniveau per opleiding

  • Voor de opleiding tot leerling radiodiagnostisch laborant geldt dat je in het bezit moet zijn van een havo of vwo-diploma met wiskunde B én natuurkunde.
  • Voor de opleiding tot operatieassistent geldt dat je in het bezit moet zin van en een HAVO of vwo diploma of MBO 4 diploma.
  • Voor de anesthesie medewerker in opleiding geldt dat je in het bezit moet zijn van een HAVO of vwo diploma, profiel natuur en gezondheid of natuur en techniek of een Mbo 4 verpleegkunde diploma.

Klik op onderstaande vragen voor meer informatie per beroep:

Hoe ziet het programma eruit?

We ontvangen je op onze locatie in Haarlem Noord waarna onze onderwijsadviseurs je graag meer vertellen over de opleiding en het vak van radiodiagnostisch laborant of anesthesiemedewerker en operatieassistent (net waar jouw interesse naar uit gaat).

Daarna laten we enthousiast jouw toekomstige werkplek zien tijdens de rondleiding. 

Vragen?

Kun je niet aanwezig zijn of heb je nog vragen over de opleiding tot radiodiagnostisch laborant, operatieassistent of anesthesiemedewerker? Neem dan contact op met onze recruiters Kim, Barbera en Julie. Zij zijn telefonisch te bereiken op 023-2241190, per mail [email protected] of via Whatsapp 06-39281013.

Inschrijven

Door het invullen en versturen van een formulier op onze website, verklaart u zich akkoord met het gebruik van Jotform door het Spaarne Gasthuis. Lees meer in onze disclaimer. Uw gegevens gebruiken we alleen voor deze banenmarkt en voor de vervolgacties naar aanleiding van deze markt.