Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Samen op weg naar jouw positieve toekomst

Datum event

Kanker zet je wereld volledig op zijn kop en dat raakt niet alleen jou, maar ook je omgeving. Weet dat je er niet alleen voor staat. Er zijn centra voor leven met en na kanker, die je een luisterend oor bieden en je graag ondersteunen, begeleiden en psychosociale zorg bieden.

Datum, tijd, plaats

Adamas, Inloophuis Kennemerland, Oncocare centrum en het Spaarne Gasthuis organiseren samen een fietstocht. Wil jij werken aan een betere kwaliteit van leven en wil je de regie weer in eigen handen nemen? Fiets dan met ons mee, we helpen jou graag op weg!

Datum: zaterdag 10 juni 2023

Start fietstocht: 9.30 uur 

Locatie: Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp

Kennismaken tijdens de fietstocht

De fietstocht start om 9.30 uur bij het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Je fietst vervolgens naar één van de centra. Daar krijg je een klein hapje met een drankje en kun je kennismaken met het diverse aanbod van creatieve expressie tot massages.. Daarna vervolg je de route naar een ander centrum en daar eindigt de fietstocht met een drankje.

Verschillende routes

Heb je veel energie of juist helemaal niet? Geen enkel probleem. Je kunt kiezen uit vier verschillende routes en afstanden:

  • Rondje Haarlem - een korte route van 14 kilometer of een lange route van 23 kilometer
  • Rondje Haarlemmermeer - een korte route van 12 kilometer of een lange route van 25 kilometer

Inschrijven

Aanmelden kan tot 1 juni a.s. via onderstaande QR-code. Na je inschrijving ontvang je van ons de fietsroute met de nodige informatie.

De fietstocht is gratis en er zijn geen voorbereidingen nodig. Wel vragen we je om ervoor te zorgen dat je fiets in een ‘gezonde’ conditie is.

Vragen

Heb je vragen over deze fietstocht of wil je meer weten over de deelnemende centra? Mail naar [email protected] of neem een kijkje op onze websites: