Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Voorlichting over borstprotheses

Datum event

Heeft u na een borstamputatie of na een borstsparende operatie behoefte aan voorlichting over het kopen en dragen van uitwendige borstprotheses? Of over bijpassende lingerie en badkleding? Iedere laatste woensdagmiddag van de maand kunt u gratis voorlichting, adviezen en tips krijgen van ervaringsdeskundigen, die samenwerken met de Borstkanker Vereniging Nederland.

Datum, tijd en locatie

Datum: woensdag 26 april 2023

Tijd: van 14.00 – 15.00 uur en van 15.00 tot 16.00 uur(=vol)

Locatie: poli oncologie locatie Hoofddorp

Na een borstamputatie en soms ook na een borstsparende operatie heeft u misschien behoefte aan voorlichting over (uitwendige) borstprotheses of over het dragen van bijpassende lingerie en/of badkleding.

  • Waar kan ik een borstprothese kopen?
  • Wat zijn er voor soorten?
  • Waar moet ik op letten?

Het kan heel zinvol zijn om informatie en tips te krijgen voor u een borstprothese, lingerie of badkleding aanschaft. Of waar u deze materialen kunt kopen (SEMH gecertificeerde verkoopadres). De vrijwilligers, die zelf ervaringsdeskundig zijn, helpen u graag op weg.

Er wordt gewerkt op afspraak. U bezoekt het spreekuur alleen of samen met uw naaste. U krijgt ruim de gelegenheid om materialen te bekijken, te overleggen en vragen te stellen. Via onderstaand formulier meldt u zich aan.

Door het invullen en versturen van een formulier op onze website, verklaart u zich akkoord met het gebruik van Jotform door het Spaarne Gasthuis. Lees meer in onze disclaimer.

Vragen?

Heeft u vragen over dit spreekuur? Belt u dan de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060 of stuur een mail naar patië[email protected].