Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Toename van aantal corona besmette patiënten in het Spaarne Gasthuis

Publiceerdatum

De ziekenhuiszorg in heel Nederland wordt afgeschaald. Operaties, behandelingen en afspraken worden uitgesteld. Dit alles heeft te maken met een forse toename van corona besmette patiënten in de ziekenhuizen. Ook in het Spaarne Gasthuis neemt dit aantal toe. Wat betekent het voor u?

In het Spaarne Gasthuis nemen wij steeds meer met corona besmette patienten op. De zeer intensieve zorg voor deze patienten heeft gevolgen voor zorg op andere plekken in ons ziekenhuis. Wij onderzoeken op dit moment wat die gevolgen zijn. Het kan betekenen dat wij de planbare zorg, zoals operaties, opnames, behandelingen en poliklinische afspraken moeten uitstellen. Spoedzorg gaat uiteraard altijd door.

Wat betekent dit voor u?
Wij bellen u persoonlijk als wij een afspraak, behandeling, opname of operatie moeten uitstellen. U hoeft dus niet zelf te bellen. Hoort u niets van ons? Dan gaat uw afspraak door.

Wilt u meer weten over een bezoek aan het ziekenhuis?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over een bezoek aan het Spaarne Gasthuis in coronatijd? Kijk dan op deze pagina.

Interview met bestuursvoorzitter Spaarne Gasthuis
Kort geleden heeft Ivo van Schaik, bestuursvoorzitter van het Spaarne Gasthuis, een interview gegeven over de lockdown en over de zorgen die hij had over de toename van het aantal patienten. Hij legt in het interview uit wat het betekent voor de zorg in ons ziekenhuis. U leest hier het hele interview.