Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Zorg in het Spaarne Gasthuis tijdens de lockdown

Publiceerdatum

Op dinsdag 14 december, heeft de overheid een strenge lockdown aangekondigd van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021. Wij krijgen van onze patiënten veel vragen of deze lockdown invloed heeft op hun afspraak of behandeling in het Spaarne Gasthuis. Zolang u niets van ons hoort, gaat uw afspraak gewoon door.

Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk zorg te blijven bieden aan als onze patiënten.

  • Poliklinische afspraken zetten we zoveel mogelijk om naar een afspraak op afstand. Op basis van landelijke medische richtlijnen beoordeelt uw arts zorgvuldig of uw afspraak kan plaatsvinden via telefoon of beeldbellen of dat u toch naar het ziekenhuis kan komen. Heeft u hier vragen over? Stel deze telefonisch aan uw polikliniek.
  • Spoedoperaties, oncologische operaties, geplande keizersnedes en specifieke vaatchirurgie gaan altijd door. Voor andere operaties kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij begrijpen dat dit heel vervelend voor u is. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk zorg te blijven bieden. Wie niets hoort, kan er op rekenen dat de geplande afspraken doorgaan.

De maatregelen die we hebben genomen om verspreiding van het virus te voorkomen blijven gelden. We vragen al onze patiënten en bezoekers om daar echt zorgvuldig mee om te gaan.

  • Dus kom alleen en niet te vroeg.
  • Draag altijd een mondkapje.
  • Houd u aan het aangepaste bezoekregeling.

Lees hier alles over de maatregelen en over uw afspraak in coronatijd.