Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Servicepunt Mijnspaarnegasthuis

Publiceerdatum

In de week van 23 juli testen wij het Mijnspaarnegasthuis.nl Servicepunt. In de centrale hal van onze locatie in Hoofddorp kunt u zich aanmelden voor het portaal en kunt u terecht met al uw vragen over het online dossier. Collega’s van de helpdesk van mijnspaarnegasthuis.nl en vrijwillige patiënten zijn aanwezig om u te informeren en antwoord te geven op uw vragen. Er staan computers waar u vrijblijvend met een testaccount het portaal kunt bekijken en waarop u zich direct kunt aanmelden.

Welke vragen kunt u stellen?

U kunt met al uw vragen over het portaal terecht bij het servicepunt behalve met vragen over uw gezondheid. Hiervoor moet u contact opnemen met uw behandeld arts. Denk bijvoorbeeld wel aan technische vragen, hoe u een account aanmaakt, een gemachtigde toegang tot uw dossier geeft of vragen over de functionaliteiten van het portaal.

Wanneer?

Het Mijnspaarnegasthuis.nl Servicepunt is open van dinsdag 24 juli t/m donderdag 26 juli tussen 09:00 en 12:00 en 13:00 en 16:00. U kunt het servicepunt vinden in de centrale hal in Hoofddorp.

Loop langs en maak vrijblijvend kennis met mijnspaarnegasthuis.nl!