Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Uw dagbehandeling of opname

Binnenkort komt u voor een dagbehandeling of opname naar het Spaarne Gasthuis. Op deze pagina vindt u meer informatie over uw dagbehandeling of opname en hoe u zich kunt voorbereiden.

Wij staan voor u klaar om u de best mogelijke zorg en behandeling te geven. En uiteraard proberen wij uw verblijf in ons ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. In de onderstaande folders vindt u meer informatie over uw dagbehandeling of opname. Zo kunt u zich alvast voorbereiden.

Dagbehandeling of opname

Een dagbehandeling is een opname met behandeling en verpleging van 1 dag. Het kan gaan om een behandeling, onderzoek of een operatie. Het kan een paar uur duren tot een hele dag, maar u gaat meestal dezelfde dag weer naar huis. Bij een opname blijft u 1 of meerdere nachten slapen in het ziekenhuis. Hoe lang u blijft, hangt af van de behandeling en de zorg die daarna nodig is.

Heeft u vragen of opmerkingen over uw onderzoek of behandeling?

U kunt hiervoor terecht bij uw polikliniek. U kunt uw vraag ook stellen via MijnSpaarneGasthuis. Voor vragen over uw verblijf op de afdeling dagbehandeling belt u met telefoonnummer (023) 224 0210.

Heeft u na uw verblijf in het ziekenhuis nog zorg nodig?

Dan wordt afdeling nazorg ingeschakeld om dit samen met u voor u te regelen.