Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Aanmelden voor uw afspraak op de polikliniek

Heeft u een afspraak in het Spaarne Gasthuis op een van de poliklinieken? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via de MijnSpaarneGasthuis app. Gebruikt u de app nog niet? Geen probleem, dan kunt u zich in het ziekenhuis eenvoudig aanmelden. Lees op deze pagina hoe u zich kunt aanmelden.

Aanmelden via de app

Via de app kunt u gemakkelijk uw persoonlijke gegevens controleren en uw afspraak voorbereiden. U kunt ook de medicijnen die u gebruikt en de allergieën die u heeft aanvullen in uw online dossier. Als het nodig is kunt u vragenlijsten invullen over uw gezondheid.

  • Zijn uw persoonlijke gegevens compleet? Dan kunt u op de dag van de afspraak in het ziekenhuis meteen doorlopen naar uw polikliniek.
  • Zijn uw persoonlijke gegevens nog niet helemaal compleet? Dan meldt u zich eerst even in de centrale hal bij de receptiebalie. Een medewerker maakt uw gegevens dan compleet en u loopt door naar uw polikliniek.

U neemt plaats in de wachtruimte en u meldt zich aan via de MijnSpaarneGasthuis app door op de groene knop: ‘Ik ben er’ te drukken. Uw zorgverlener weet dan dat u er bent en komt u ophalen in de wachtruimte.

In deze animatie leggen wij uit hoe u zich kunt aanmelden voor een afspraak:

Om deze inhoud te zien, moet u de cookies van deze derde partij accepteren. Meer informatie over cookies.

Aanmelden zonder de app

Gebruikt u de app nog niet? Geen probleem, dan kunt u zich in het ziekenhuis eenvoudig aanmelden voor uw afspraak.

Bij aankomst in het Spaarne Gasthuis meldt u zich in de centrale hal bij een van onze ontvangstmedewerkers. Zorg dat u uw legitimatiebewijs bij u heeft. Samen met de ontvangstmedewerker controleert u uw persoonlijke gegevens. Zijn deze compleet? Dan meldt hij of zij u aan en kunt u doorlopen naar uw polikliniek. Neem plaats in de wachtruimte. Uw zorgverlener weet dat u er bent en komt u daar ophalen.

Maakt u nog geen gebruik van de MijnSpaarneGasthuis app?

Scan de QR code en download de app. Met DigiD en sms-controle of via de DigiD app logt u gemakkelijk in op het patiëntenportaal.

Of download de app via de Google Play Store of App Store.

Stap voor stap bekijken hoe u zich via de app kunt aanmelden?

Zelf uw gegevens controleren en meer privacy

Dankzij deze manier van aanmelden kunt u gemakkelijk uw eigen gegevens controleren. En kunt u zelf uw zorgverlener laten weten dat u in de wachtruimte zit. Hierdoor heeft u meer privacy. Moet u na uw afspraak met de arts nog iets regelen bij de doktersassistente? Dan gebeurt dat vaak in een aparte ruimte.

Heeft u vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen. Heeft u extra hulp nodig bij het gebruik van de app of heeft u vragen over het aanmelden? Stel uw vraag aan een van de medewerkers in het ziekenhuis of neem contact op met onze afdeling patiëntenvoorlichting.