Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Vrijwilligers

Ruim 300 vrijwilligers maken het verblijf van iedereen in het Spaarne Gasthuis zo aangenaam mogelijk. De gastvrouwen en -heren ondersteunen beroepskrachten en geven daarmee extra aandacht en service aan patiënten. De vrijwilligers bieden nét dat beetje extra ondersteuning en zorgen voor een gastvrije service.

Extra hulp tijdens uw afspraak

Als u dat wilt, begeleiden onze vrijwilligers u naar de polikliniek of afdeling waar u moet zijn. Wilt u hulp van een vrijwilliger? Zij zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 15:30 uur. Vraag naar een vrijwilliger bij de receptie.

Ondersteuning op verschillende afdelingen

Vrijwilligers zijn vaak de eerste gezichten die u bij binnenkomst ziet, een visitekaartje van het ziekenhuis. Ze bieden ondersteuning op verschillende afdelingen. Ze bezorgen de post bij patiënten, verzorgen de bloemen, hebben tijd voor een praatje, geven handmassages of helpen bij diverse activiteiten. U kunt ze dus op diverse plekken op onze locaties in Haarlem Noord, Haarlem Zuid en Hoofddorp tegenkomen. 

Vrijwilligers in het Spaarne Gasthuis

In onderstaande video ziet u wat een vrijwilliger voor u kan betekenen tijdens uw afspraak of verblijf.

Om deze inhoud te zien, moet u de cookies van deze derde partij accepteren. Meer informatie over cookies.

Vrijwilliger worden?

Het Spaarne Gasthuis is altijd op zoek naar vrijwilligers. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of bel met één van de coördinatoren:

Lees hier de uitgebreide vacatures.